Home Food Solutions

Food Solutions

Ook voor de foodindustrie is Bakeplus de betrokken leverancier.
Bakeplus heeft een breed assortiment aan grondstoffen die wij uit voorraad kunnen leveren uit ons magazijn. Bakeplus is specialist voor ingrediënten op het gebied van noten, zaden, zuidvruchten, fruitconserven, IQF groenten, fruit en kruiden, zuivel, mascarpone, ricotta en natuurlijk alle bakkerij ingrediënten. Daarnaast hebben wij een zeer brede toegang tot een diversiteit aan leveranciers. Heeft u een uitdaging om een ingrediënt te vinden? Bakeplus ontzorgt u volledig bij uw zoektocht naar een specifiek product, zodat u uw aandacht en tijd op andere zaken kan richten.

Een groot deel kopen wij rechtstreeks in bij producenten uit Zuid- en Oost-Europese landen, Azië en Zuid-Amerika. Zowel standaard producten als bijvoorbeeld op wens gekalibreerde producten. Wij denken conceptueel mee in de keten, Bakeplus is een creatieve verbinder. Speciale wensen? Wij kunnen voor u IQF groenten en fruit mengen op recept.
Wij werken met een vast contactpersoon voor uw bedrijf en een gedegen back office, zodat u altijd de persoonlijke service krijgt die u wenst.

Bakeplus biedt u een totaaloplossing in logistiek. We kunnen u zowel leveren per volle container of vrachtwagen rechtstreeks uit de oorsprongslanden dan wel in deelpartijen vanuit ons distributiecentrum in Venlo of Haaften.

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen ontzorgen in inkoop?
Contacteer dan vrijblijvend:
Bert Dassen +31 (0)6 21578673 bert.dassen@bakeplus.nl  
Maurice Burger +31(0)6 22609474 maurice.burger@bakeplus.nl 
Kantoor: +31 (0)77 382 90 90