Home Lekker ijs bereiden en verkopen

Lekker ijs bereiden en verkopen

Bakeplus is de complete partner voor iedere ijssalon. Al meer dan 45 jaar zorgen wij voor de levering van ijsgrondstoffen en hebben we de kennis opgebouwd die nodig is om u als klant optimaal bij te staan bij de verkoop van uw producten. Zo delen we graag onze kennis over allerlei soorten ijs, maar houden we u eveneens op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de markt. Uw klanten zijn weliswaar veeleisend, maar ook loyaal als u continu kunt blijven voldoen aan hun behoeften. Bakeplus staat voor u klaar om deze bezoekers tevreden te houden en nieuwe klanten te binden.

Topkwaliteit

Natuurlijk begint alles met kwaliteitsproducten in uw ijssalon. Daarom importeert Bakeplus voor u de allerbeste – en zo veel mogelijk natuurlijke – grondstoffen, helpen we u bij de samenstelling van uw assortiment, de bereiding van specifieke smaken én nieuwe varianten. Zo zorgen we er met elkaar voor dat uw klanten altijd terug kunnen vallen op hun vertrouwde ijssoorten, maar ook regelmatig worden verrast door nieuwe smaken.

Klanten verleiden en behouden

Bakeplus voelt zich niet alleen verantwoordelijk voor de levering van de beste grondstoffen; wij begeleiden u desgewenst met alle plezier bij het runnen van uw ijssalon. Hoe kunt u klanten verleiden en behouden? Wat zijn de trends op dit moment? Hoe kleedt u uw winkel aan en presenteert u uw ijs? Wij geven graag advies zonder uw eigen stijl te verloochenen. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er bij komt kijken om uw ijssalon succesvol draaiende te houden.

Assortiment

Uw klanten willen iets te kiezen hebben, maar dat geldt natuurlijk net zo goed voor uzelf. U wilt precies bepalen wat u in uw salon verkoopt, zonder een beroep te hoeven doen op verschillende leveranciers. Daarom beschikt Bakeplus over een compleet assortiment van bakkerij- en ijsgrondstoffen, inclusief alle denkbare accessoires. Zo hebt u bij ons de keuze uit talloze basisingrediënten, decoraties en alles daartussenin.