Home Bakery & Food Solutions

Bakery & Food Solutions

Bakeplus: Totaalleverancier

Bij Bakeplus kunnen bakkers, banketbakkers en ijsbereiders al meer dan 75 jaar terecht voor bakkerijgrondstoffen en aanverwante artikelen. Altijd tegen zeer concurrerende prijzen en aantrekkelijke voorwaarden. Als vooruitstrevende leverancier zijn wij continu bezig om onze klanten te voorzien van de beste producten en staan de begrippen kwaliteit, innovatie, service en betrouwbaarheid centraal. De afnemers van Bakeplus zijn dan ook niet alleen verzekerd van zowel eerlijke als hoogwaardige (half)fabricaten, maar kunnen ook voortdurend rekenen op onze servicegerichtheid en bereidheid om mee te denken over zaken als productinnovatie en kostenbesparing.

Jarenlange ervaring

Bakeplus kent een decennialange geschiedenis met voorvaderen als Baktotaal Brobanka, Sars Waalwijk, Küppers en Roex. Door alle ervaring en kennis die we door de jaren heen hebben opgebouwd, onderkennen we het belang van een hechte en eerlijke relatie met onze klanten. Die relatie houdt Bakeplus in stand door garanties over productveiligheid, flexibiliteit, degelijkheid en dienstverlening te geven én na te komen.

Krachtenbundeling

Om deze garanties ook in de toekomst te kunnen blijven geven, is Bakeplus in 2011 een volledige fusie aangegaan met Grobak. De twee bedrijven, die tot 2008 ook al één onderneming vormden, zijn ervan overtuigd dat de groothandel door deze schaalvergroting grondstoffen kan blijven leveren tegen de scherpste condities. In combinatie met continue innovaties, een sterke logistiek en maximale service blijven onze klanten op korte en lange termijn verzekerd van optimale ondersteuning door Bakeplus.

Reputatie

Bakeplus is meer dan een leverancier. Zo heeft het bedrijf een reputatie vanuit het verleden als het gaat om de organisatie van promotionele activiteiten. Wij helpen bakkers, patissiers en ijsbereiders graag bij het versterken van hun imago en het promoten van hun winkel(s) en werken daarom samen met een uitgebreid netwerk van specialisten. Kortom: Bakeplus stelt alles in het werk om zijn klanten op alle fronten terzijde te staan.