Home Bas Nijhuis doet aftrap 1e Bakeplus Event

Bas Nijhuis doet aftrap 1e Bakeplus Event

Bas Nijhuis trapt om 12.00 uur de dag af met een lezing over het belang van kijken (ziet u wel wat u ziet), teambuilding en delegeren, dit alles doorspekt met beelden van de Champions League van afgelopen jaar. Deze sessie zal in totaal 4 keer plaatsvinden gedurende de middag.

Daarnaast bieden 16 Bakeplus partners doorlopende demonstraties in het thema “Authentiek & Rustiek”.

Hans Som (coach Nederlands Boulangerie team) demonstreert samen met Peter Bienefelt (Meester Boulanger) op het gebied van brood.

Maurice Burger neemt u mee in de wereld van het ijsbereiden, van basis ijsbereiding tot het werken met smaakstoffen en het maken van patisserie  met ijsgrondstoffen. Het Event biedt de ijsbereider daarnaast een unieke gelegenheid om zich te laten inspireren wat er allemaal te krijgen is op het gebied van bakkerij grondstoffen, wat je kunt gebruiken in ijsbereiding.

In het kader van leren van elkaar, deelt een ambachtelijke slager zijn ervaring met ambachtelijk voorgebakken brood

 

Bakeplus organiseert dit BakePLUS-Event in samenwerking met;

Procema, Royal Steensma, Gourmand, Koopmans, Van der Pol, Vergeer, Polak, AB/Mauri, Smilde Bakery, Sonneveld, Keurslager Arisse, Dossche Mills, het Boulangerieteam, Friesland Campina, CSM Bakery Solutions, Spronk, Meneba, Bakels, Vandemoortele, BOMA, Dobla, Ireks, Callebaut, B&O, Puratos, Algist Bruggemena & Miko coffee.  


Aanmelden kan voor 31 augustus;

Persoonlijk: aan de Bakeplus contactpersoon.
Bellen: +31 (0)77 382 90 90   (Venlo)
 +31 (0) 41 859 74 43  (Haaften)
 +31 (0)31 652 74 41   (Zevenaar)
Mailen:  marketing@bakeplus.nl

Over Bas Nijhuis

Bas  Nijhuis is een Nederlands voetbalscheidsrechter die sinds 2005 in de Eredivisie arbitreert. Daarnaast heeft hij een bakkerij in Haaksbergen en is dus collega bakker.

Bas Nijhuis begon op zijn vijftiende jaar met het fluiten van voetbalwedstrijden. In het seizoen 2005/2006 kreeg Nijhuis de A-status voor scheidsrechters van de KNVB.

Nijhuis is tevens actief op de internationale velden. Op 18 oktober 2011 maakte hij zijn debuut in de UEFA Champions League bij het duel Olympiakos - Borussia Dortmund.